Valencia CF05 diciembre 2023

CRÒNICA | El Valencia CF s'imposa a l'Arosa SC i avança als setzens de final de la Copa del Rei (0-1)

Yaremchuk, autor del gol de la victòria valencianista

Victòria del Valencia CF davant l'Arosa SC (0-1) en el partit disputat este dimarts en l'Estadi Municipal A Lomba, on els nostres certifiquen la classificació per als setzens de final de la Copa del Rei gràcies al punt de Roman Yaremchuk.

El Valencia CF va afrontar el partit amb serietat, sense confiances, i decidit a obtindre un resultat positiu per a afermar el seu camí cap a la següent ronda de la Copa del Rei des dels primers minuts.

Els nostres, en una nit freda en Villagarcía d'Arosa, van tractar d'encarrilar la trobada per la via ràpida i en el minut 8 s'estrenava el Valencia CF en el marcador. Ho feia mitjançant el gol de Yaremchuk, el primer com a valencianista, gràcies a un bon tret creuat amb l'esquerra després de caçar la pilota a esquena de la defensa.

La del gol valencianista seria pràcticament l'única ocasió del partit durant els primers 45 minuts, en els quals la trobada es va jugar majorment en el camp de l'Arosa SC. Després d'una primera part de control per part dels nostres, la segona meitat seria molt diferent.

I és que després del pas per vestuaris el conjunt gallec va saltar a la gespa amb una gran intensitat, prenent la iniciativa per a acostar-se a la porteria valencianista i en el 48’ va tindre una doble ocasió a boca de canó que Jaume Domènech va desbaratar amb una gran demostració de reflexos que posaria fora de perill les aspiracions del Valencia CF.

L'Arosa SC va tractar de generar perill en una segona part en la qual va competir molt bé, buscant constantment opcions de ficar en dificultats a un Valencia CF que va veure el debut oficial de dos jugadors de l'Academia VCF -Marco Camus i Ali Fadal-, la reaparició d'Alberto Marí després de la seua lesió en pretemporada, i que passaria els minuts finals buscant el gol de la tranquil·litat.

Amallah ho va intentar amb un bon llançament de falta directa des de la frontal en el 67’, però Raúl, portera de l'Arosa SC, detindria la pilota que va poder sentenciar el partit abans d'hora. En el 87’, el conjunt local tindria una altra ocasió clara que tornaria a detindre Jaume Domènech amb una altra gran parada.

Després d'esta victòria en terres gallegues, el Valencia CF avança a la següent eliminatòria, estarà en el sorteig del pròxim dimarts 12 de desembre i espera rival en la ronda de setzens de final de la Copa del Rei.

FITXA TÈCNICA

0. AROSA SC: Raúl, Santi F., Cotilla, Carlos Pacheco (Concheiro, 75’), Martín Sánchez, Diego Enjamio, Borja Míguez, Sylla, Iñaki Martínez (Mella, 75’), Nacho Carus y Javi Pereira (M. Diz, 59’).

1. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Rubén Iranzo (Thierry R.), Diakhaby, Cenk, Jesús Vázquez, Hugo Guillamón, Sergi Canós, Amallah (Javi Guerra, 87’), Pablo Gozálbez (Fran Pérez, 71’), M. Camus (Ali Fadal, 71’) y Yaremchuk (Alberto Marí, 82’).

GOLS: 0-1 Yaremchuk, 8’;

ÀRBITRE: Díaz de Mera Escuderos. Amonestó a Nacho Carus, Yaremchuk, Javi Pereira, Carlos Pacheco, Rubén Iranzo

Partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei disputat en l'Estadi Municipal A Lomba (Villagarcía de Arosa).